top of page
Search
  • Writer's pictureSara Kocijan

3 savjeta za pripremu turističke sezone

Poslovi vezani uz privatno iznajmljivanje traže popriličnu količinu vremena te se velik broj iznajmljivača ne stigne kvalitetno baviti svojim smještajnim kapacitetima. Potrebno je zadovoljiti trendove te stalno biti u toku s tržištem koje se mijenja.

Najvažnije je istaknuti se i biti poseban, ispričati gostima svoju autentičnu priču te stvoriti emociju zbog koje će se gosti poželjeti vratiti.
Potrebe i preferencije turista svakako su se promijenile. Najvažnije je biti fleksibilan i pratiti trendove. U nastavku vam dajem nekoliko savjeta kako biste se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu:

1. Istaknite svoj smještaj izvrsnom fotografijom jer dobra fotografija igra najbitniju ulogu u prezentaciji vašeg smještaja. Gosti preskaču oglase koji nemaju slika ili imaju loše fotografije. Fotografije prenose iskustva i stvaraju emociju stoga su kvalitetne fotografije nužne za učinkovito oglašavanja smještaja.

2. Pokažite gostima svoju posebnost.

Što ističe vaš objekt od konkurencije? Razmislite što želite da vaši gosti znaju. Da li nudite piće dobrodošlice, izlete, imate svoj vrt? Doživite svoj oglas iz perspektive gosta.


3. Racionalno postavite cijene tako da one ne budu previsoke, ali niti preniske za određeni period/sezonu. Omogućite gostima fleksibilnije uvjete otkaza ako je to moguće.
Zanima te više? Kontaktiraj me:


aria.turizam@gmail.com


+385919513033

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page